Mascou-Canin - Forum

Bienvenue sur le forum de discussion des utilisateurs du parc Canin de Mascouche.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-03-2018 07:06:51

sweet
Maitre Canin
Date d'inscription: 31-10-2017
Messages: 343

De kleine steekproefomvang

Precies hoeveel energie varieerde aanzienlijk tussen hardlopers. Alle 18 proefpersonen van de studie waren snel om hen te recruteren, Kram en zijn collega's plaatsten vliegers op zoek naar hardlopers die binnen 31 minuten 6,2 mijl konden gaan. Maar sommigen zagen meer voordeel dan anderen. De achtervoetstakers van de studie zagen een <a href="http://www.baidu.com/">Adidas Gazelle Hombre</a> iets groter voordeel dan de stakers van de middenvoet of de voorvoet, maar niet veel. De Vaporflys verbeterden de loopeconomie van een proefpersoon ten opzichte van de oude Nike met slechts 1,59 procent, maar ze verbeterden de andere met 6,26 procent (met een vergelijkbaar bereik ten opzichte van de Adidas). Het gemiddelde voor alle proefpersonen: iets meer dan 4 procent.

"Dat zijn uitstekende resultaten", zegt biomanchanist Brian MacIntosh van de universiteit van Calgary. "We hebben hier onderzoek gedaan in het Human Performance Lab, waar we kijken naar de verandering in lopende energiekosten, en zelfs een verbetering van 1,5 procent wordt als aanzienlijk beschouwd, vier procent is gewoon enorm."

En hoewel 18 misschien niet veel testobjecten lijken, is het voor een biomechanische studie hoger dan gemiddeld. Kram ging door <strong>Nike Roshe Run Homme</strong> de wringer om zelfs zoveel mensen te rekruteren. Als schoenmakers prototypes ontwerpen, produceren ze ze bijna altijd in maat 10. "Dus voor ons was het net als Assepoester," zegt Kram. "We moesten 18 hardlopers krijgen die allemaal maat 10 schoenen droegen" -en konden binnen 10 minuten een 10k lopen ". Boulder is een van de weinige plaatsen waar je deze studie zelfs zou kunnen doen," zegt Kram.

De kleine steekproefomvang doet er nog minder toe als je kijkt naar het effect van de schoenen. "Het verschil dat de schoenen <a href="http://baidu.com/">www.cat-party.co.uk</a> hebben gemaakt, was van groot belang", zegt Benno Nigg, bioloog van de Universiteit van Calgary, die al eerder met Nike heeft geraadpleegd, maar geen banden heeft met dit onderzoek. De statistici onder u zullen het waarderen dat het verschil van 4 procent tussen de Vaporfly en de andere twee schoenen een p-waarde van minder dan 0,001 had. Voor de rest zegt Nigg het in eenvoudiger bewoordingen: "Kijk naar de krant." Kijk naar figuur 4. Het is ongelofelijk .Ik bedoel, iedereen zag een verbetering. "

De gegevens suggereren dat gemiddelde hardlopers ook een verbetering zouden zien. Van cruciaal belang voor de meeste mensen die dit lezen (tenzij je een mijl van vijf minuten kunt lopen - in welk geval goed voor je is, jij freak), was de energiebesparing hetzelfde, of de proefpersonen nu 6:53 per mijl liepen, 6:02 per mijl of 5:21 <a href="http://www.baidu.com/">Nike Janoski Mens</a> per mijl - de drie gangen die de onderzoekers hebben getest.

"De energetische besparingen bij alle drie de snelheden waren zeer consistent", zegt biomechanicus Wouter Hoogkamer, die de studie leidde. "We hebben het niet op langzamere snelheden getest, dus het zal zeer interessant zijn om vervolgonderzoeken te doen, maar de consistentie suggereert dat de verbetering van de loopeconomie vergelijkbaar zal zijn, ongeacht of de persoon die ze draagt ??vijf minuten of 10 kilometer loopt. minuut mijl. "

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com